sobota 14. března 2009

Koštování klobásek Machová

Zapsal: Karel

Ahoj cykloturisti, dnes jsem si na kole přezul zimní pláště za turistické. Počasí je venku opravdu jarní a přímo láká k vyjížďce. Nad Skalkou jsem jel kolem stavby dálnice. Myslím si, že jsme tu cyklisté s ježděním už skončili. Cesta je plná bláta a parkuje tu hodně stavebních strojů. Navíc dálnice povede přes naši cestu a brzy ji překopají. Za kopcem jsem potkal rodinu na výletě. Jeli s koňmi a na jednom seděla holčička. Bylo to moc hezké, jak si vyjeli na výlet. Chvíli jsme se zastavili a shodli jsme se, že už tama jezdit nebudeme. Další jezdci na koních jeli do lesa.

V Machové mně děvčata pomohla najít místo, kde se konala soutěž v koštování klobásek. Uvnitř bylo málo lidí a mohl jsem v poklidu okoštovat několik vzorků. Dostal jsem hlasovací lístek a bylo moc těžké vybrat jen jeden vzorek. Nakonec jsem si vybral klobásu, která měla hodně masa a nebyla příliš ostrá.

Z Machové jsem mohl jet přímo domů, ale bylo moc hezky a tak jsem se rozhodl zajet do Kvasic. V Kvasicích jsem jel kolem domova důchodců. Zaujal mě nápis na bráně. Píše se tam o zvláštním režimu. Nevím, co to v jazyce zdravotníků znamená.

U Dřevnice trénovali hasiči. Stříkali přes chodník a nějaký bezdomovec se pokusil proběhnout pod proudem vody. Jeho nadávky nelze zveřejnit.

Ujel jsem 38 km za velmi hezkého počasí.

14.03.2009

Žádné komentáře:

Okomentovat