neděle 11. července 2010

Nářadí na cyklostezce

Ahoj cykloturisti, pan Kohoutek dostal dobrý nápad a umístil stojan s nářadím do hospody u cyklostezky. Hospoda se nachází na úrovni přístaviště v Napajedlích. Pokud pojedete od Otrokovic, tak přijedete k prvním panelákům a bude následovat cyklostezka ze zámkové dlažby. Asi po 300 metrech bude na vás čekat prudký výjezd na hráz a zde uvidíte po pravé straně lodní přístav. Na levé straně uvidíte odpočívadlo a vjezd na dvůr hospody. Na stěně budovy uvidíte nepřehlédnutelnou červenou reklamu na jízdní kola z prodejny Eurobike. Ve dvoře jsou stojany na jízdní kola a popisovaný sloup s nářadím.

V hospodě se dobře vaří a mají tam zajímavé pivo. Je to bylinné červené pivo třináctka. K tomuto pivu doporučuji hospodské tyčinky z Luhačovic. Zde vás však musím upozornit, že cyklostezka podléhá dopravním předpisům a cyklista nesmí požívat alkohol.

Jsem zvědavý, jak dlouho tam to nářadí vydrží.

Přeji vám hezké výlety do našeho okolí a ať to nářadí nepotřebujete. Proto si vždy před výletem kolo zkontrolujte nebo jej dávejte pravidelně na prohlídky do obchodu s jízdními koly. Pan Kohoutek vás určitě rád uvidí ve své prodejně.

04.07.2010

Karel


Žádné komentáře:

Okomentovat