neděle 10. dubna 2011

Cyklostezka na ulici Karla Čapka

Ahoj cykloturisti, v Otrokovicích máme novou cyklostezku. Vede po ulici Karla Čapka. Je to spojnice minulý rok otevřené cyklostezky podél Moravy do Otrokovic od Napajedel. Bohužel nová cyklostezka na nic dál nenavazuje a končí u jezu. Asi si ještě dlouho počkáme, než se vybuduje cyklostezka po levém břehu Moravy z Kvasic. V současné době se jedná o velmi nebezpečný úsek pro cyklisty. Cesta do Kvasic je ve špatném stavu a je hodně klikatá. Navíc zde jezdí řidiči jako závodníci.

Je to hezké, že vznikla tato cyklostezka, ale já si myslím, že na této ulici stačilo nakreslit na cestu jízdní pruh pro cyklisty. Peníze bych raději investoval do cyklostezky spojující Otrokovice – Zlín.

Jinak to bude, ale hezky vypadat až se pojede z Kroměříže do Kostelan n/Moravou po kompletní asfaltové cyklostezce. Bez kontaktu s motorovými vozidly.

10.04.2011

Karel


1 komentář:

  1. Kvasice se dají projet po pěšině a je to OK. S penězma na Baťov(K.čapka) místo do Malenovic máš pravdu, ale jak čtu na zlínském deníku - zpískali to druzí, že Region Zlínsko "projel" penízky, které odpluly do Olomouce. Silnice k Jaříču je prozatím snad vhodná náhrada jak celkem schopně do Tečovic.

    OdpovědětVymazat