neděle 10. července 2011

Oldřichovický žejdlík 2011

Ahoj cykloturisti, utekl rok a je zde opět festival v Oldřichovicích. Cyklisticky vás dnes neuspokojím. Ujel jsem jen 11 km. Je to na kopci nad Otrokovicemi. Domů se jede z festivalu bez šlapání. Dnes je velmi teplý den a musím si vzít šaty na převlečení. On ten kopec není zas tak malý. Pivo ze stánku bylo patřičnou odměnou za šlapání.

Na festival jsem dojel trošku později. Někteří vystupující to už měli za sebou. Přesto jsem si toho ještě dost užil. Festival, který začíná ve 12 hod a končí druhý den se nedá usedět. Popisovat jednotlivé kapely nebudu. Přesto dnes hlasovali diváci a vybrali nejlepší jednotlivce a skupiny. Příští rok musíte přijet sami a poslechnout si vystupující hudebníky.

Celá akce byla jako vždy velmi dobře zorganizovaná. Dokonce jsme si užili i trošku veselí, když hasiči ochlazovali rozpálené účastnice. Možná někoho napadne miss mokré tričko. Další novinkou byl speciální stan s výpočetní technikou. Zde se zpracovávaly fotky a každá kapela dostala na počkání zalaminovaný kalendář ze svého vystoupení. O počítač a fotografování se staral pán, který dělá i webové stránky. Ozvučení si taktéž vystupující pochvalovali. Já jsem byl nejvíce spokojen s písničkami, které zazněly při nočním countrybálu. Vydržel jsem skoro až do dvou hodin. Když jsem přijel domů, tak jsem se podíval na Internet a viděl jsem, jaká červená bouřka se sem žene. Naštěstí nás minula. Pohromy od vody a blesků si nechali jinde. Je to vidět na poslední fotce.

Z pohledu cyklistiky zde byl zajímavý divák, který přijel na kombinovaném kole. Nenapadá mě lepší název. Při startování měl jen jeden pokus. Utrhl lanko, kterým se startuje motorek do sekačky.

Akce se velmi vydařila. Letos jsme měli nádherné počasí a už se těšíme na příští rok. Pořadatele pochválím, ale nic si za to nekoupí.

http://www.zejdlik.estranky.cz/

09.07.2011

Karel

Vybrané fotky :



Všechny fotky :

Žádné komentáře:

Okomentovat